HASZNÁLAT

UVSunSense™  HASZNÁLATA

Hogyan használjuk az UVSunSense™-et:
1. Nyissuk ki a csomagot, vegyünk ki egy szalagot, majd a csomagolást gondosan zárjuk vissza
2. A karszalagot helyezzük a csuklónkra a színes oldalával és a felirattal felfelé
3. Minden napsugárzásnak kitett bőrfelületre és a karszalagra is, vigyünk fel napvédő krémet!
(minimum SPF 15)
4. Amikor a karszalagot nap éri azonnal lila színű lesz, ezzel jelezve, hogy aktiválódott
5. Amennyiben a karszalag elveszíti lila színét, valamint a “SunSense” felirat eltűnik, ajánlott bőrünkre és a karszalagra ismételten fényvédőt felvinni
6. Amikor az APPLY SUNSCREEN TO THIS SIDE/ VIGYEN FEL NAPVÉDŐT ERRE AZ OLDALRA felirat már nem látszik jól, a karszalag sárga színűvé változik, valamint a Nap és ’UV’ szimbólumok eltűnnek róla, ajánlott betakarni magunkat vagy árnyékba vonulni

Ha egy részlegesen használt karszalag újra napra kerül, ismét jelezni kezdi az UV sugarakat, attól a ponttól számítva, amikor utoljára napon voltunk. Egy karszalag személyenként csak egyszer/ egy napig használható.

A vízálló UVSunSense™ karszalagot, úgy fejlesztették ki, hogy az emberi bőrhöz hasonlóan beszívja a napvédőt. Az UVSunSense™ karszalag SPF /FF 15 vagy nagyobb faktorszámú napvédőre van kalibrálva.

Még akkor is, ha a napvédővízálló, lejöhet róla, amikor megtörölközünk, vagy úszunk úgyhogy újra fel kell kenni a napvédőt, illetve ha úszni megyünk és megtörölközünk, töröljük meg a szalagot is, annyira, amennyire a testünket is, így a napvédő ugyanannyira jön le, a karszalagról, mint a bőrről. Ha bekenjük magunkat napvédővel a karszalagot is kenjük be.

Figyelmeztetés! A termék nem tartalmaz napvédőt és nem védi meg bőrét a leégéstől. A védtelen, napnak gyakorta kitett bőr időelőtti bőröregedést, bőrrákot és más bőrkárosodást okozhat, akkor is, ha nem ég meg. Az UV figyelmeztető karszalag korlátozott napozással, védőruhák viselésével és napvédő használatával csökkentheti a napozás kockázatát. Hasonló védőintézkedések együttesen sem zárhatják ki ezeket a kockázatokat.

Sötét helyen tároljuk szobahőmérsékleten
UVSunSense ™  karszalag ötféle műanyagból (polipropilén) készül és újrahasznositható.
Copyright © 2010 UVSunSense LLC.

Az  UVSunSense™ mint a  WRISTBAND KFT weboldalai, valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND KFT kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Leave a Reply

(szükséges)

(szükséges)